Als je een scooter koopt is het echt essentieel van belang dat je een goede helm koopt. Een integraalhelm is een zeer goede helm, als je besluit om een helm aan te schaffen.

Maar het is wel belangrijk dat je een goed passende helm koopt voor je eigen veiligheid. Als je een te ruime integraalhelm koopt, kan dit bij een ongeval voor extra gevaar zorgen. Teveel spellingruimte kan voor extra letsel zorgen.

Maar een te krappe helm kan weer voor hoofdpijn zorgen en dat is natuurlijk niet echt wenselijk tijdens het rijden. Let op; een integraalhelm kan in het begin strak aanvoelen, maar dit komt omdat de helm zich moet vormen naar het hoofd van de bestuurder.

Integraalhelmen zijn de meest veilige helmen voor scooter- of motorliefhebbers. Het hoofd wordt in zijn geheel omsloten door de helm. Als de bestuurder valt dan is de kans op blijvend letsel minimaal. Om te garanderen dat elke helm voldoet aan alle veiligheidseisen hebben alle integraalhelmen het ECE keurmerk.

De helmen voldoen aan alle normen en eisen op het gebied van veiligheid. De Rijksoverheid verplicht het om een helm te dragen, dus voorkom een boete en zoek snel een integraalhelm die bij u past!
Koop vandaag nog je integraalhelm

Online een integraalhelm bestellen bij scooteronderdelenshop.com is zeker de moeite waard. Hier vindt je de beste en goedkoopste integraalhelmen online. Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Bestel vandaag nog je integraalhelm bij scooteronderdelenshop.com.

webmaster