beste-aov

Op zoek naar de beste aov? Dan wil je natuurlijk weten hoe je de AOV betaalbaar houdt. Daarom zul je als eerst moeten bepalen welk inkomen je wilt verzekeren. Als je jaarlijk 70.000 euro winst maakt, dan is het niet nodig om daadwerkelijk 70.000 euro te verzekeren. Je verzekert alleen het bedrag wat je nodig hebt om je huur of hypotheek te kunnen betalen. Wellicht is dan 25.000 per jaar dan al genoeg en dit scheelt in premie een hele hoop natuurlijk.

Bepaal daarnaast de wachttermijn. Een verzekeraar zal pas gaan uitkeren na afloop van de wachttermijn. Je kunt kiezen voor een wachttermijn van een maand, maar ook 6 of 12 maanden is een optie.

Je zult ook de uitkeringsdrempel moeten bepalen. Hiermee geef je aan hoe ziek je moet zijn voordat de verzekeraar daadwerkelijk ook zal gaan uitkeren. Moet bijvoorbeeld de verzekeraar gaan uitkeren als je maar 25% arbeidsongeschikt is of alleen als het 50% of 80% is? Als je de drempel verhoogd, zal je premie ook lager worden.

De laatste tip die ik je wil geven is het inhuren van een online adviseur. Ik heb zelf mijn aov verzekering door Aov-zzp laten uitzoeken en afsluiten. Zij zoeken de beste aov verzekering voor je uit met de beste premiehoogte én voorwaarden. Je hoeft hier zelf niets voor te doen en alles wordt gewoon top geregeld.