coil-vervoer

Coil vervoer is echt een vak apart en de professionals van Oostvogels.nl weten dit maar al te goed. De grote stalen rollen kunnen niet zomaar vervoerd worden, want het vraagt speciale kennis, opleggers en kunde van personeel, ruimte voor opslag en een efficiënte manier van werken.

Oostvogels Groep kent alle eisen waar een coil vervoer aan voldoen moet en kan hierdoor uw opdracht verantwoord en met kwaliteit uitvoeren.

Hebben ze de juiste middelen voor coil vervoer?

Oostvogels is gespecialiseerd in coil vervoer en dat betekent dat ze daarvoor speciale opleggers gebruiken, die ervoor zorgen dat de opdracht efficiënt en snel uitgevoerd worden.

Deze opleggers zijn namelijk voorzien van een speciale coilgoot en daarnaast zijn diverse ladingzekeringsmiddelen beschikbaar om de coils goed vast te zetten. Daarnaast is het personeel ook voorzien van de juiste beschermingsmiddelen, want veiligheid is en blijft altijd een belangrijk onderdeel in coil vervoer.

Meer weten over coil vervoer? Dan is het verstandig om eens de website van Oostvogels.nl te bezoeken. Hier kunt u simpel meer informatie opvragen en tegelijkertijd ook gratis een offerte aanvragen.

webmaster