Virtual private server wordt ook wel een VPS genoemd. Ik heb onlangs een VPS bij Tilaa besteld en ik kan je vertellen dat een VPS van Tilaa betrouwbaar, snel en op maat is. Het bestellen ervan doe je echt in een paar klikken en de server staat direct tot je beschikking. Zo heb je op elk moment de volledige vrijheid over de inrichting en het beheer van de virtual private server.

Als je niet weet hoeveel capaciteit nodig hebt is hun advies om klein te starten, want je kunt op elk moment capaciteit toevoegen. Ze hebben daarnaast ook een aantal voorbeeldconfiguraties voor je samengesteld.

Software voor een virtual private server

Tilaa biedt haar klanten voor alle gangbare besturingssystemen ondersteuning. Hierbij is de volledige root of administrator-toegang standaard bij inbegrepen zonder enige restricties. Ze leveren altijd je server geïnstalleerd op, zodat je snel van start kunt gaan.

Een Tilaa virtual private server ondersteunt de meest gebruikte open source appliances van Turnkey. Hierbij is het installatieproces volledig geautomatiseerd, zodat je direct aan de slag kunt gaan.