Een e-bike vouwfiets combineert het gemak van een fiets en een fiets met trapondersteuning. Het is een uitstekende combinatie voor mensen die naar hun werk gaan met zowel de fiets als het openbaar vervoer.

De opvouwbare fietsen mogen namelijk altijd gratis mee worden genomen in de trein of bus. U hoeft hier geen extra toeslag voor te betalen. Daarom is het hebben van een e-bike vouwfiets voor veel mensen een interessante optie.

Het zijn dan ook vaak de forenzen die gebruiken maken van een e-bike vouwfiets, omdat het een enorm gemak met zich meebrengt. De hele fiets is met een paar eenvoudige handelingen ineen te vouwen.

Ideaal voor op de camping

Wanneer je de camping na een paar dagen wel op je duimpje kent, dan wil je ook wel wat meer zien van de omgeving. Wat dacht je van even naar het dorpje verderop te gaan met je elektrische vouwfiets. Het aantal heuvels of de lange afstand weerhoudt je echt niet om eropuit te gaan.

HIerdoor kun je dus nog meer zien van het mooie gebied waar je vakantie viert. En ook voor op de boot is de e-bike vouwfiets ideaal. Ze kunnen makkelijk opgevouwen worden en makkelijk opgeborgen worden, omdat ze niet teveel ruimte innemen.